IV. ODTÜ Matematik Topluluğu Çalıştayı – 2020

Günümüzde toplumu aydınlatmanın en önemli etkenleri olan matematik, bilim ve felsefe üzerine son yıllarda ülkemizde de yoğun etkinlikler düzenlenmekte. ODTÜ Matematik Topluluğu olarak biz de böyle bir ortamda ülkemize bilimsel olarak katkıda bulunma görevimizi yerine getirmeye çalışmaktayız. Orta Doğu Teknik Üniversitesi içerisinde yaptığımız çalışmalar ve etkinliklerden sonra ülke çapında da üniversite öğrencilerinin geniş bir katılımını hedeflediğimiz bir çalıştay düzenlememiz gerektiğine karar verdik. Bu sene dördüncüsünü düzenleyeceğimiz “ODTÜ Matematik Topluluğu Çalıştayı” 22-23 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Çalıştayımız ODTÜ Matematik Bölümü Cahit Arf Amfisi’nde gerçekleşecektir. Konuşmalar matematik, fizik, felsefe ve bilgisayar bilimleri üzerine olacak, her bir konuşmanın süresi 40-50 dakika arasında değişecektir.

Çalıştay kapsamındaki konuşmalar hem popüler hem de akademik odaklı olup üniversite(lisans, yüksek lisans, doktora) öğrencilerinden katılım beklenmektedir. Çalıştayımıza katılmak için başvuru formunu doldurmanız zorunludur.

Etkinlik ile ilgili gelişmeleri internet sitemizden ve Facebook sayfamız üzerinden takip edebilirsiniz. Sorularınız için topluluk mailimize mail atarak bize ulaşabilirsiniz. (odtumathclub@gmail.com)

Katılımınızı beklemekteyiz. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederiz.
Sevgilerimizle

ODTÜ Matematik Topluluğu

*Etkinliğimiz Türk Matematik Derneği ve Türk Matematik Derneği Ankara Şubesi tarafından desteklenmektedir.

**Etkinliğe okul dışından katılacakların başvuru formunu doldurması için son tarih 16 Şubat 2020 (Pazar) günü 23.59’dur.