II. ODTÜ Matematik Topluluğu Çalıştayı – 2018

Günümüzde toplumu aydınlatmanın en önemli etkenleri olan matematik, bilim ve felsefe üzerine son yıllarda ülkemizde de yoğun etkinlikler düzenlenmekte. ODTÜ Matematik Topluluğu olarak biz de böyle bir ortamda ülkemize bilimsel olarak katkıda bulunma görevimizi yerine getirmeye çalışmaktayız. Orta Doğu Teknik Üniversitesi içerisinde yaptığımız çalışmalar ve etkinliklerden sonra ülke çapında da üniversite öğrencilerinin geniş bir katılımını hedeflediğimiz bir çalıştay düzenlememiz gerektiğine karar verdik. Bu sene ikincisini düzenleyeceğimiz “ODTÜ Matematik Topluluğu Çalıştayı” 17-18 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleşecektir.

Çalıştayımız ODTÜ Matematik Bölümü Cahit Arf Amfisi’nde gerçekleşecektir. Konuşmalar matematik, fizik, felsefe ve bilgisayar bilimleri üzerine olacak, her bir konuşmanın süresi 40-50 dakika arasında değişecektir.

Çalıştay kapsamındaki konuşmalar hem popüler hem de akademik odaklı olup üniversite(lisans, yüksek lisans, doktora) öğrencilerinden katılım beklenmektedir. Çalıştayımızın başvuru formuna https://goo.gl/forms/CWNuyHR5JTlliuPT2 adresinden ulaşabilirsiniz. Katılım için kayıt formu doldurulması zorunludur.

İlerleyen günlerde konuşmacılar, konuşmaların konusu ve etkinlik planımız internet sitemizden ve Facebook sayfamız üzerinden duyurulacaktır.

Katılımınızı beklemekteyiz. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederiz.

ODTÜ Matematik Topluluğu

KONUŞMACILAR:

-Prof. Dr. Altuğ Özpineci (Orta Doğu Teknik Üniversitesi)

-Yard. Doç. Ayşe Mutlu Derya (TED Üniversitesi)

-Doç Dr. Azize Hayfavi (Orta Doğu Teknik Üniversitesi)

-Yard. Doç. Burak Kaya (Orta Doğu Teknik Üniversitesi)

-Dr. Engin Özkan (TED Üniversitesi)

-Prof. Dr. Feza Arslan (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi)

-Prof. Dr. Sadi Turgut (Orta Doğu Teknik Üniversitesi)

-Doç. Dr. Selim Temizer (Orta Doğu Teknik Üniversitesi)

-Prof. Dr. Turgut Önder (Orta Doğu Teknik Üniversitesi)

NOT: Sorularınız için odtumathclub@gmail.com e-posta adresinden veya Facebook sayfamizdan bize ulaşabilirsiniz.

Ayrıca belli tarihlerde ODTÜ içerisinde açacağımız hazırlık, kütüphane ve çarşı standlarımızdan bilgi alabilir veya topluluk odamıza gelerek bize ulaşabilirsiniz.

Desteklerinden dolayı TMD ANKARA’ya teşekkür ederiz.